VŠEM > Zájemci o studium > Uchazeči VŠEM_2018

Čas čtení: 1 min.Uchazeči VŠEM_2018

Studium na VŠEM Vás bude bavit!

VŠEM poskytuje každému uchazeči o studium individuální přístup v rámci přijímacího řízení s možností volby termínu a vlastního nastavení způsobu absolvování dílčích částí přijímacího řízení VŠEM (I. a II. kolo PŘ).

  • I. kolo prostřednictvím elektronického dotazníku bez přítomnosti uchazeče na VŠEM.
  • II. kolo v podobě osobního setkání/konzultace se studijním poradcem dle termínů PŘ.
  • Konzultaci lze realizovat ve všední dny nebo o víkendech, případně on-line prostřednictvím aplikace VideoForum VŠEM.

Individualizace a studium na míru

VŠEM nabízí jako jediná vysoká škola v České republice sestavení studia na míru dle osobních preferencí a potřeb každého uchazeče, včetně nastavení příslušné administrace a průběhu studia na VŠEM.

  • Studijní poradce může pomoci uchazeči s nejvhodnějším studijním programem (Bc. / BBA / Ing. / MSc. / MBA / Ph.D.), oborem a specializací, která nejlépe odpovídá představám a potřebám uchazeče, spolu s volbou cenové úrovně školného.
  • Dle časových možností a studijních preferencí uchazeče je posouzena vhodná forma studia (prezenční / kombinovaná I / kombinovaná II / distanční).
  • Na výběr jsou tři cenové úrovně školného (STIPENDIUM, PREMIUM, EXCLUSIVE), lišících se administrativním a studijním servisem/službami v průběhu studia.

Prezentace VŠEM

Pro vytvoření komplexní představy o studium na VŠEM doporučujeme osobní návštěvu, kdy naši studijní poradci, akademičtí pracovníci, ale i stávající studenti a absolventi se rádi podělí o své zkušenosti, představí studium na VŠEM a provedou po prostorách Campus VŠEM (výukové prostory, knihovna, studovna, podnikatelský inkubátor StartUp VŠEM, posilovna, kavárna a další).

  • Nejbližší termín Dne otevřených dveří na VŠEM 23. ledna od 17:00 hod.
  • Dny otevřených dveří probíhají na VŠEM každý měsíc od 17 hod. nebo je možné si domluvit individuální konzultaci v rámci úřední doby VŠEM (Po - Ne 12 - 17 hod.).