VŠEM > Informace VŠEM > Aktualita

Aktualita

Letní grilování VŠEM

14. 6. 2021 21:13 vytvořil: Natálie Kadeřábková

Chybí vám potkávání se s ostatními na VŠEM tak, jako nám? Pojďme si užít letní grilování, které proběhne 23.6.2021 od 17:00 hod. na pozemku Campus VŠEM (zadní část budovy)!

Přijďte konečně osobně poznat své spolužáky, setkejte se opět s těmi, které jste třeba rok neviděli a poznejte starší studenty ze Studentského klubu VŠEM.

  • Na místě pro vás bude připraveno občerstvení, posezení a všechno ostatní, co na správnou grilovačku patří!
  • Zapojit se můžete do seznamovacích her, které pro vás studenti připravují, nebo si užít volnou zábavu a posedět s přáteli.
  • Kapacita akce je omezená, proto neváhejte s přihlašováním, které bude probíhat prostřednictvím SIS VŠEM/Přihlášení na prezentace/PA.
  • Dodržujte prosím na akci hygienická opatření. Pro účast je nutné se prokázat potvrzením o absolvování PCR vyšetření na přítomnost viru SARS-CoV-2 s negativním výsledkem (ne starší 7 dnů) nebo antigenním testem (ne starší 72 hodin), nebo potvrzením o očkování proti onemocnění COVID-19 (nejméně 22 dní od první dávky). Také je možné doložit prodělání laboratorně potrvzeného onemocnění covidem-19 v době ne delší než 180 dnů přede dnem konání akce.

Moc se na vás všechny těšíme a doufáme, že si akci užijeme!

Jdi zpět