VŠEM > Informace VŠEM > Aktualita

Aktualita

On-line tréninky

8. 3. 2021 13:49 vytvořil: Markéta Čížková

Připomínáme, že i v současné situaci nadále probíhají on-line tréninky pod vedením Martina Šaška z CRTC Workout.

CRTC Workout je projekt prvního ročníku Akcelerátoru VŠEM, kde tým pracoval na svém specifickém tréninkovém programu pro děti, dospělé i seniory, který zvyšuje jejich fyzickou i duševní odolnost a jejich připravenost reagovat na situace ohrožující bezpečnost jich samotných, nebo osob blízkých. CRTC Workout je inspirovaný výcvikem Policie a Armády ČR a využívá kompetencí bývalých profesionálů z bezpečnostních složek státu.

Každý z následujících termínů bude tematicky zaměřen na určitý typ cviků, kdy níže naleznete jejich přehled i s krátkým popisem:

  • 11.03.2021 - Kruhový trénink pro celé tělo: Účinný způsob jak rozhýbat celé tělo, variabilní kruhový trénink se zapojením všech velkých svalových partií.
  • 18.03.2021 - Hluboký stabilizační systém: Základem zdravého pohybu je funkční hluboký stabilizační systém, vyzkoušejte si odcvičit základní sérii pro jeho aktivaci.
  • 25.03.2021 - Rychle a stručně do formy: Rychlá aktivace, pořádné obrátky pro rozvoj fyzičky, jednoduchá ale účinná kombinace cviků pro parádní formu.
  • 01.04.2021 - Kruhový trénink na problémové partie: Zaměřte se na ty nejčastější "slabiny" v rámci partií svého těla a dejte jim pořádný impuls.
  • 08.04.2021 - Pyramida: Jednoduchý a účinný systém pro začátečníky i pokročilé.
  • 15.04.2021 - Aktivně v kanceláři/ve škole: Konkrétní cviky proti negativním dopadům sedavého způsobu života. Do kanceláře, třídy, nebo třeba do auta, prostě série, která rozhýbe celé tělo.

Trénink trvá vždy cca 45 minut a ke cvičení nepotřebujete žádné speciální vybavení, kdy postačí např. židle, láhev nebo ručník.

  • On-line tréninky probíhají vždy od 17:00 hod. prostřednictvím aplikace MS Teams a jsou přístupné i širší veřejnosti.

Jdi zpět